Inleiding

Het inschrijven voor wedstrijden is niet voor iedereen even gemakkelijk. Zo heb je te maken met een drietal websites en en een groot aantal cryptische symbolen zodat het gemakkelijk is om door de bomen het bos niet meer te zien. Deze handleiding is bedoeld om het inschrijven eenvoudiger te maken.

Hoewel het lijkt alsof er één applicatie is waarmee alle zaken met betrekking tot het golgen geregeld worden, zijn dat er in werkelijkheid drie. Allereerst is daar www.ikgagolfen.nl; bedoeld om starttijden te reserveren. Dan is er de website van het golfcomplex www.debreuninkhof.nl; waarop oa club en baaninformatie te vinden is.  Tenslotte is daar breuninkhof.prowaregolf.nl; daar is alles te vinden mbt wedstrijden, handicaps en lidgegevens.

De beheerder is in alle drie gevallen een andere. Wij als club kunnen alleen bepalen wat er op www.debreuninkhof.nl gebeurt.

Inschrijven voor wedstrijden

Om voor wedstrijden in te schrijven zijn er twee verschillende manieren beschikbaar. De standaardmanier via breuninkhof.prowaregolf.nl en een snellere, eenvoudiger manier via de website van de club, www.debreuninkhof.nl, die hier wordt uitgelegd.

Stap_1 Ga via de browser naar www.debreuninkhof.nl U kunt hier verschillende programma's voor gebruiken. Bekende namen zijn Internet Explorer, FireFox, Chrome en Safari.
Stap 2 Log in login2
Stap 3 Klik op de wedstrijd waarvoor u wilt inschrijven  directinschrijven
Stap 4

Klik in het vakje voor de tekst "Ik ga akkoord" om aan te geven dat u akkoord bent met de algemene voorwaarden voor wedstrijden.

Daarna wordt de knop onderaan met de tekst "Inschrijven" vetter, wat aangeeft dat u er op kan klikken.

Wanneer u dat doet bent u ingeschreven voor de wedstrijd; U krijgt een scherm waar dat bevestigd wordt.

 inschrijvingbevestigen