Evenementen

Golfacademy de Breuninkhof beschikt over de perfecte accommodatie voor het organiseren van verschillende evenementen voor bedrijven en groepen.

Kijk hier verder voor de mogelijkheden welke wij u bieden en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u graag uitgebreid informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. 

Bedrijven dag

Golfpark de Breuninkhof is bij uitstek geschikt als locatie voor een personeelsdag van uw bedrijf. Een compleet verzorgd golf evenement wordt van A tot Z voor u geregeld, van 12 tot maximaal 100 personen.

Natuurlijk organiseren wij de clinics voor degene die het golfspel nog niet onder de knie hebben, terwijl personeelsleden die over een GVB beschikken op de grote baan (par 72) lopen.

Kortom, wij helpen u graag bij de organisatie van een evenement op maat.

Clinics

Een golfclinic is een introductie in de vele facetten van de golfsport. Onder leiding van één of meerdere golfprofessionals worden de diverse golftechnieken aangeleerd. Tijdens een demonstratie krijgen de deelnemers inzicht in deze sport, waarbij de beheersing over het golfballetje centraal staat. Op speciale scorekaarten worden de resultaten bijgehouden van wedstrijdjes, die deel uitmaken van het programma.

Golfpark de Breuninkhof te Bussloo (Gemeente Voorst) beschikt over een 9 holes par 3 golfbaan waarop deelnemers onder begeleiding van de golfprofessionals terecht kunnen voor een eerste kennismaking van een golfbaan.

Dit programma kan op ieder dagdeel plaatsvinden in combinatie met een wedstrijd voor GVB golfers op de grote par 72 golfbaan.

De tarieven voor een golfclinic met minimaal 12 deelnemers per instructeur:

  • 3 uren            € 39,00 per persoon
  • 4 uren            € 49,00 per persoon

alle prijzen zijn inclusief BTW

Als kledingadvies voor een golfclinic geldt: stevige sportieve schoenen zonder hakken, sportieve vrijetijdskleding waarin men zich gemakkelijk beweegt en afhankelijk van de weersomstandigheden een jack, regenpak en pet of hoed tegen de zon.

Relatie dag

Golfpark de Breuninkhof is de locatie voor uw golf realatiemarketing. Een compleet verzorgd golf evenement voor groepen van 12 tot maximaal 100 personen wordt van A tot Z geregeld. Natuurlijk organiseren wij clinics voor degenen die het golfspel nog niet onder de knie hebben, terwijl gasten die over een GVB beschikken op de grote baan (par 72) lopen.

Kortom, wij helpen u graag bij de organisatie van een evenement op maat.