Jeanne Dikkers wint IJsselcup

Drie donderdagen een 9 holes ronde: eerst in Hattem, daarna Breuninkhof en tot slot op De Engelenburg. Strokeplay Bruto-Netto, de beste twee rondes bepalen de eindstand.
Winnares dit jaar: Jeanne Dikkers.

DE IJsselcup werd voor het 3de jaar gespeeld en na Bram Rotmans en Gijsje Visser nam wederom De Breuninkhof de wisselbeker mee. Na Hattem – 9 holes in de motregen – en De Breuninkhof – ideaal weer – was de nettoscore van Jeanne 37 en 33 (70), van  Eduard Heijser 32 en 40 (72) en Carla te Winkel van de Hattemse 37 en 38 (75).

Op De Engelenburg – het was bijna tropisch warm - wist niemand zijn reeds behaalde score te verbeteren, dus ging de hoofdprijs naar Jeanne: een fraaie golftas en een kleine glassculptuur. Eduard ontving een waardebon van Euro 60,--.

Nog nooit was het deelnemersaantal van de drie verenigingen zo groot als op de slotdag van deze editie. Het werd door een ieder als zeer geslaagd ervaren en de verenigingen zullen dan ook volgend jaar deze wedstrijd weer op de kalender plaatsen.

Ton Belt

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

9 holes op De Engelenburg, de Hattemse en De Breuninkhof

3-daags toernooi: IJSSEL SENIOREN OPEN

Op donderdag 11 augustus (Hattemse), donderdag 18 augustus (De Breuninkhof) en
donderdag 25 augustus (De Engelenburg) wordt een 3 daags 9-holes toernooi
georganiseerd voor senior-leden van bovengenoemde clubs.

De opzet is dat van iedere vereniging 9 senioren (heren/dames vanaf 50 jaar) op alle drie de banen
een 9-holes wedstrijd spelen. De slotdag is op De Engelenburg, waarna een eindstand wordt opgemaakt en de overall winnaar de IJSSEL-CUP in ontvangst mag nemen.

Gespeeld wordt in flights van drie, van elke vereniging één speler/speelster. De wedstrijdvorm is
strokeplay bruto/netto (aantal slagen – playing handicap is de score.) De maximale aftrek is 28 slagen.

Inschrijfgeld voor de drie dagen: Euro 50,--   (10 Euro toernooigeld en Euro 20 greenfee voor De Engelenburg en De Hattemse).

Op de dag zélf kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een lunch (Engelenburg) of een dagschotel (Hattemse en De Breuninkhof).

Speelschema: donderdag 11 augustus: De Hattemse, start vanaf 12.00 uur
                       donderdag 18 augustus: De Breuninkhof start vanaf 12.00 uur
                       donderdag 25 augustus: De Engelenburg start vanaf 10.00 uur

Inschrijven vóór vrijdag 1 augustus via Telegolf. Degenen die inschrijven voor alle drie de wedstrijddagen zijn, ingeval de wedstrijden nog niet zijn overtekend, zeker van deelname. Kunt u een datum niet (bij opmerkingen die datum aangeven), staat u op de reservelijst. Iedereen die heeft ingeschreven krijgt tijdig bericht.

We hopen dat 9 seniorleden De Breuninkhof op dit toernooi willen vertegenwoordigen!

Wedstrijdleiding: Siem van Groningen en Ton Belt