De Breuninkhof

Login

Onthouden 
Direct naar Telegolf

25jaar

Golfclub de Breuninkhof viert dit jaar
haar 25-jarige jubileum.

Historie

Begonnen met een eenvoudige Par 3 baan in 1989 met een keetje als clubhuis, waar op de damesdagen zelfgebakken cakes/taarten werden meegenomen en het toilet een hutje met een "hartje" was –onderging de baan door een groeiende belangstelling al snel veranderingen.
Op 6 februari 1990 werd de golfclub officieel opgericht. Tevens werd in 1990 een begin gemaakt met de aanleg van de 9 holes Grote Baan. Exploitant was en is Unigolf Bussloo bv.
Per 1993 stond er een prachtig nieuw clubhuis, opgaand in de natuur.

Na tijden van opstarten en groei is nu de tijd van consolidatie aangebroken. De vereniging is blij met de combinatie van de unieke Par 3 kleine baan (par 54) , waaruit veel leden doorstromen naar de grote baan .

Jubileum

De start van het jubileumseizoen wordt gedaan op 24 maart met de extra fleurige wedstrijd "Lentebloemen".
6 juni is er een specifieke Kidsdag voor 6-12 jarigen voor kinderen van de basisscholen, tennis- en hockeyclub in de directe omgeving. De burgemeester van Voorst, de heer J.T. Penninx, zal bij de opening hiervan aanwezig zijn.
Op 20 juni een jubileumdag voor iedereen met om 14.00h een modeshow en om 17.00h een spectaculaire Golfshow van Joost Hage.
In augustus te weten 6 augustus (herendag), 19 augustus (senioren) en 26 augustus (damesdag)is er een" open" dag, waar de leden greenfee vrij hun vrienden kunnen uitnodigen.
De cross country in oktober zal de slot jubileumwedstrijd worden.

Hole in One

Tijdens het jubileumjaar is er een geweldige prijs te verdienen. Alle informatie daar over vindt u hier.

holeinone