De Breuninkhof

Login

Onthouden 
Direct naar Telegolf

Voorronde The Nations Trophy

 

Afgelopen zondag, 5 augustus 2012, is er voor de 3e keer een voorronde van organisatie Golf Unlimited Internationaal op onze baan gespeeld. De inschrijvingen, startlijst, wedstrijdkaarten en wedstrijdleiding zijn door het DB – WECO verzorgd. In 2011 was de inschrijving groots. Voor 2012 was dit aanmerkelijk minder, maar toch 44 personen hebben gestreden voor de hoofdprijs.

Het weer heeft meegewerkt. Met onweer op de verre achtergrond kon een ieder redelijk droog door de baan. De spelvorm was 4BB (4 ball better ball). Er werd ook gespeeld om de neary dames/heren en een longest dames en een longest heren.

Bij binnenkomst van de laatste twee pairs werd aan alle deelnemers op een zon overgoten terras een satéschotel door de organisatie aangeboden.

Na een korte toespraak door Marjolein gaf zij de prijsuitreiking door aan Wijnand van Ginkel van Golf Unlimited Internationaal. Deze gaf eerst een toelichting over het niet doorgaan van The Nations Trophy met finale in Zuid Afrika. Als alternatief gaan nu de twee beste pairs door naar de landelijke finale van de Telegraaf Dunhill Golf Trophy, te spelen 18 augustus op de Edese Golfclub. Dit waren Will Kerkhoff en Ton Ellenbroek met 43 stableford punten en Lydie Doldersum en Tonny de Haan kwamen met 42 stableford punten binnen. Als zij dit goed volbrengen en één van de winnaars zijn per landelijke finaleronde, plaatsen zij zich voor deelname aan de grote finale in Schotland. Deze finale wordt gespeeld op maandag 8 oktober op de St. Andrews Old Course.

Wij wensen hen veel succes.

Er was ook nog prijs voor het derde pair. Hier kregen Barry Brouwer en Marc Beemsterboer beiden een fles Champagne aangeboden.  

Voor alle uitslagen: zie Telegolf in het ledengedeelte van de website.

Voor nadere info over De Telegraaf Dunhill Golf Trophy: www.golfunlimited.nu.

 

Mede namens DBWECO

Dick Terbeek

Boven de winnaars Will Kerkhof en Ton Ellenbroek, onder de nummers twee Lidy Doldersum en Tonny de Haan, steeds met Wijnand van Ginkel in hun midden